Bouwopzichter.

Opzichter

 

Voor bouwopzichters moet u begrijpen dat zij werken in huis van de bouwheer. De relatie moet van lange duur zijn, zodat u kunt verwachten dat aan uw eisen wordt voldaan. Dit is waar u uw onderzoek moet beginnen naar de rol van een bouwopzichter.

Rol van een Building SupervisionIndividuele die geïnteresseerd is in het worden van een gebouw supervisor moet beschikken over relevante uitgebreide vaardigheden in architecten, ingenieurs en de bouw. Bouwtoezichthouders zijn verantwoordelijk voor het leiden van de activiteiten van het ontwerpteam, ingenieurs en bouwvakkers op de bouwplaats. Zij maken gebruik van middelen zoals aannemers en onderaannemers om de bouwwerkzaamheden te voltooien.

De bouwdirectie is belast met de controle van de begroting van het gehele project. Elk onderdeel van de planning moet door de bouwopzichter in aanmerking worden genomen. Naast de boekhouding van visuele ramingen, documenten, specificaties en andere gegevens die nodig zijn om het project te voltooien, voeren bouwopzichters ook belangrijke taken uit zoals het toezicht houden op individuele arbeiders, personeelsadministratieve kwesties en veiligheidskwesties.

Wie geïnteresseerd is in een baan als bouwopzichter, moet een diploma van Arrance hebben. Je moet ook een efficiënt plan opstellen voor je specifieke aanwervingsbehoeften. Houd rekening met de grootte en het budget van de organisatie waarmee u werkt. Als u een kleine organisatie bent, hoeft u misschien alleen maar een bouwopzichter / architect in te huren, terwijl als u een grote organisatie bent, heeft u misschien de diensten van een aantal aannemers nodig, wat neerkomt op een werkbelasting die gelijk zal zijn aan een heleboel werknemers.

Als u bijvoorbeeld een project heeft voor een klein winkelcentrum dat slechts minimale aandacht nodig heeft, dan is een bouwopzichter / architect niet nodig. Een bouwopzichter en ingenieur zouden het project kunnen afhandelen.

Building superintendents / architecten besteden een minimum van 2 jaar in het hoger onderwijs om hun toezichthoudende niveau certificering te verkrijgen. Degenen die geïnteresseerd zijn in management of vierde shift supervisor banen die uitgebreide veldopleiding en intensieve werkervaring vereisen moeten proberen om een stage te krijgen, terwijl ze full-time werken. Zo’n stage, Naast het helpen van je ervaring in het veld, zal u ook helpen erachter te komen welke technische vaardigheden je nodig hebt om te beheersen voor job taken na het afstuderen.

Er zijn veel hogescholen en organisaties die cursussen in de bouw aanbieden, en zij bieden meestal jobtraining en arbeidsbemiddeling aan. Sommige bouwwerkzaamheden kunnen volledig door de student worden uitgevoerd, maar werkgevers en degenen die op zoek zijn naar opzichters zijn beter gediend wanneer zij kantoorpersoneel inhuren om het kantoor te bemannen terwijl de student weg is.

Vergeet niet met andere kennissen van de werkplek te praten, zoals directeuren van stageprogramma’s en loopbaanbegeleiders, om na te gaan of zij enige kennis hebben van de aanwervingspraktijken van werkgevers. Eerlijk gezegd is het waarschijnlijk het beste om je collega’s niet te vragen naar de aanwervingspraktijken van werkgevers, tenzij je in de zeldzame positie bent dat een aanwervende manager of supervisor je vraagt hoe zij van plan zijn hun aanwervingsprogramma op de werkplek aan te pakken. Over het algemeen geldt: hoe meer kennis u hebt van het aanwervingsproces en de aanwervingspraktijken, hoe beter u voorbereid zult zijn op uitdagingen op de werkvloer.

 

LEES MEER : 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.