Buitenkeuken

buitenkeuken op maat

 

De grootte van uw tuin zal bepalen wat voor een soort buitenkeuken u nodig heeft. Als je bijvoorbeeld een grote tuin hebt met een goede toegang tot elektriciteit en water (je elektriciteit zal van je huis moeten komen, als je gasleidingen naar de site wilt laten lopen), dan kan een grote buitenkeuken een heel slimme oplossing zijn. Het komt zelden voor dat tuinen te klein zijn om er een buitenkeuken in te plaatsen: maar zelfs als dat het geval is, kunt u uw kookruimte uitbreiden met een eiland. Een goede tuinadviseur kan u adviseren over het beste systeem om uw kookruimte uit te breiden.

Een ander voordeel van een buitenkeuken op het einde van de tuin is dat u uw avonden kunt gebruiken. Terwijl een barbecue kan een nuttig instrument zijn in de zomer, is er geen ontkennen dat je kunt de avonden te gebruiken om een grote eetkamer buiten te doen. Sommige gezinnen kopen zelfs een formele eettafel voor gebruik buitenshuis: gehavende opgehaalde offleys, iPad statische tafels zeer stijlvol en duur zijn beperkt tot de raad parken en zwembaden. Buiten koken komt ook in de vorm van een barbeque systeem om voedsel op te koken.

Het probleem met een barbecuesysteem is dat het meestal permanent is. Het betekent dat je het grootste deel van de tijd in de tuin moet zijn. Iemand die hier niet toe in staat is, zal alle voordelen van het buitenleven moeten missen. Een goed alternatief voor een barbeque systeem is een vuurplaats. Het vuur brandt ter plaatse en het is mobiel. Het kan worden vervoerd in de ruimte van één persoon waar u geliefden zou kunnen uitnodigen om bij u thuis langs te komen. Een barbecue op een vuurplaats is niet hetzelfde als een gasbarbecue, die alleen door een loodgieter kan worden verplaatst.

Als u een buitenkeuken gebruikt in een veranda met een plat dak, kunt u hem gebruiken als hij op uw gewone binnenruimte staat. Een andere optie voor de buitenkeuken is een mobiele kar. Deze draagbare keuken oplossingen zijn ideaal voor de dames die houden naar beneden een veeleisende carrière, zoals nanny. Ze stellen u in staat om multi-tasking uw koken behoeften. Ze worden geleverd met een kleinere gasbrander en een grotere elektrische brander, die voldoende is voor het koken van een paar borden diner. Zelfs degenen met draagbaarheid problemen kunnen gebruik maken van deze karren, zoals ze zijn gemakkelijk te verplaatsen.

Uw open haard in een buitenruimte zal waarschijnlijk ook een geweldig middelpunt zijn. Een van de meest populaire open haard opties is een chiminea. Ze zijn met de hand gemaakt en draagbaar. U zult metselkennis nodig hebben om een chiminea op te zetten. Ze branden op hout maar velen kiezen voor een gas alternatief om het economischer te maken. Chiminea’s zien eruit als een potkachel die op een wielbasis is gezet. Ze hebben een hoge schoorsteen, meestal gemaakt van beton, die de schoorsteen van de basis tot de top overspant. Er is ook de optie om een klei-chiminea te kopen, die zou verouderen naarmate de jaren binnenshuis verstrijken.\

 

LEES MEER : 

interieurarchitect kantoor

Buitenkeuken laten maken

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.