Dakreparatie

Dakdekkersbedrijf

 

Heeft u ooit gehoord van opties als het gaat om dakreparatie? Het is een gegeven dat als u een daklekkage heeft, u iemand vindt om uw lekkage te repareren. Maar de vraag is wat voor soort optie u moet kiezen.

De indruk die ik als kind had, was dat als je een lek op het dak wilt repareren, je op zoek moet gaan naar een timmerman. Je kunt een reparatie uitvoeren, maar het zal slechts een tijdelijke oplossing zijn. Kies een echte aannemer. Uw dakreparatie man is een van de belangrijkste beslissing die je kunt maken. Wat maakt deze dakreparatie zo kritisch? Ten tweede hebben wij kunnen vaststellen dat een dakreparatie soms minder duur is dan een volledig nieuw dak. Persoonlijk begreep ik dit niet helemaal toen ik geconfronteerd werd met een lek in ons tweede platte dak. Ons hoofddak was een pannendak en we waren al ongeveer 3 maanden bezig met de reparatie van het dak. Ons hoofddak was absoluut een secundaire investering en op lange termijn zeer de moeite waard. Ons tweede platte dak was ongeveer 7 jaar eerder geplaatst. Het was een pannendak. Een echt pannendak inderdaad. Het verschil was dat de dakpannen aan het rotten waren en vervangen moesten worden. We lieten een handige timmerman de verrotte dakpan vervangen en dat kostte ons $180. Gelukkig is een timmerman een timmerman (dat is een onderdeeltje van onze schatting) en hij was een vriend. De reparatiematerialen waren niet duur en deze reparatie was niet duur.

De enige andere optie die we bekeken was een dakvervanging. Hier is een interessant feit voor u – ik heb slechts met twee mensen over dit project gecommuniceerd en zij verkeerden in twee totaal verschillende situaties. Een van hen was in een grote stad. De andere was in een buitenwijk. Enig verschil is voor mij logisch. Waarom? Omdat de kosten zo enorm verschillen. Het zou zijn als appels met peren vergelijken. Hoe dan ook, je gaat een hoop geld kwijt zijn. Aan het eind van de dag, verschilt elke dakreparatie van de andere. Een beetje zoals het vergelijken van 577 huisleningen. Waarom, kan ik springen op het dak vervanging bandwagon en zelfs dit met u delen.

In 1979 was ik boven een dak dat lekte. Ik heb een trap halverwege mijn huis, dus toen ik naar het bovenste gedeelte van mijn huis ging, was ik erg nerveus. Het afvloeiende water van de regenbuien had het grootste deel van de voortrap en de baksteen weggesleten. Ik had geen andere keuze dan een vakman te bellen. Het telefoonboek heeft veel om uit te kiezen als het op een dakdekker aankomt. Mijn moeder had een oude handleiding voor dakreparatie in huis. Ik denk eerlijk gezegd niet dat dit een handleiding was die werd uitgegeven van het plaatselijke weer soms. De enige manier om een aannemer je slecht advies te laten geven is als ik het geweten had. Uit wat eenvoudige lectuur wist ik genoeg over hoe ik een aannemer om een offerte moest vragen.

De aannemer kwam de volgende dag. Ik was verbaasd over zijn professionaliteit en intelligentie. Hij besteedde ongeveer 40 minuten aan het onderzoeken van de omvang van de schade. Hij vertelde me zijn prijs van $ deel de kosten door 120 om te bepalen hoe lang het is wat zou garanderen om het dak te houden voor de rest van de levensduur van het huis. Op dat moment was ik verkocht.

Ik had al het telefoonboek in de hand en promotionele prijzen uitgeschreven. Het kostte me niet veel tijd om het hem te vertellen. Hij was aan de deur in minder dan 10 minuten. Ik vroeg hem om de terugbetaling. Hij belde wie hij zou bellen om de terugbetaling te krijgen. Onnodig te zeggen dat hij nooit terugkwam. Geen goed idee.

Dus nu ben ik klaar om te gaan rondkijken. Mijn advies is dat het OK is om vrienden te gebruiken om een verwijzing te krijgen. Ik heb contact gelegd met een dakdekker van een alternatieve lokale krant in letsel. Zijn verwijzing is alleen maar positief geweest. De enige aspecten van de consultant die echt mijn hulp nodig hadden waren kleur keuzes en hoe ze zich gedroegen.

Ik heb een tiental aannemers gebeld voor een prijsopgave. Op dat moment dacht ik er niet veel over na. Ze waren het er allemaal over eens dat ons huis ongeveer $7.000,00 waard was. De biedingen gingen alle kanten op. Je hebt een dak van $800,00 vertel me wie klaar is met hun bod. Deze normen zijn eerlijk gezegd absurd.

Je zult er zo snel achter komen dat slechts een paar aannemers boven je lijst zelfs maar met schattingen zouden komen. Ik weet dat je er vrede mee had dat ik elk van hen binnen een minuut zou bellen. Sommigen van hen waren sneller. Dan anderen. Ze hadden genoeg tijd verzameld om een inventarisatie te doen. en te vragen “….. waarom wil je met ons werken”.

 

LEES MEER : 

 Pannendak vervangen 

– Plat dak vervangen

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.