De beste manier om uw jas op te hangen

Plafond kapstok

Ingangen kunnen lastig zijn. Afhankelijk van het aantal jassen dat u bezit en of u een modderkamer, een echte mudroom of gewoon een plek om uw spullen op te hangen hebt, kan het overweldigend aanvoelen waar u ze allemaal moet laten en hoe u ze georganiseerd houdt. Dus, wat heb je nodig? Een kapstok! Waarschijnlijk het meest voor de hand liggende antwoord dat in je opkomt. Er zijn echter nog genoeg andere mogelijkheden om je jas aan het plafond te hangen in plaats van hem in een kast te stoppen of te worstelen met de ruimte in een kleine hal. Niet alleen maken deze oplossingen de nodige kastruimte vrij, ze helpen ook uw spullen netjes en georganiseerd te houden. Hieronder vindt u de beste manieren om uw jas aan het plafond te hangen en ervoor te zorgen dat niemand uw stijl kan meenemen, waar u ook heengaat…

Bouw een kapstok

Als je georganiseerd wilt zijn en je jas wilt opbergen, hang hem dan op. Als je op zoek bent naar een gemakkelijke DIY-optie, is het bouwen van je eigen kapstok een geweldige manier om de klus te klaren. Alles wat je nodig hebt zijn twee kapstokhaken en een paar basismaterialen.

Deze kapstokhandleiding is een goed voorbeeld van hoe je een kapstok bouwt. Hij past in een standaard kast en is gemaakt van goedkope materialen. Als je geen toegang hebt tot elektrisch gereedschap, kun je deze kapstok bouwen met niets anders dan een schroevendraaier en een hamer.

Hang een plafond kapstok op

Een plafond kapstok is een geweldige manier om je jas aan het plafond te hangen als er gewoon niet genoeg kastruimte is. Als je een extra lange jas hebt, een paar ladderhoge schoenen of zelfs een grote paraplu, kun je die aan de hanger hangen. Dit is een geweldige oplossing voor kleine ruimtes en zorgt ervoor dat je kast er netjes en opgeruimd uitziet.

U kunt een plafond kapstok ook gebruiken om hoeden, sjaals en andere accessoires te organiseren door ze aan de stang te hangen. Dit bespaart ruimte en voorkomt dat ze in de knoop raken met uw andere kleding.

Een parapluhanger kopen

Als je niet de ruimte of de kast hebt om een hangerbar op te hangen, zijn er andere opties die net zo effectief zijn. Een daarvan is een kapstok met een parapluhaak. Ze zijn bedoeld voor paraplu's, maar ze werken ook prima om een jas aan op te hangen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en u kunt ze overal in uw huis plaatsen waar genoeg ruimte is voor twee haken. Een kapstok met parapluhaak is een andere geweldige manier om uw jas aan het plafond te hangen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en u kunt ze overal in huis plaatsen waar ruimte is voor twee haken.

Hang je jas helemaal niet op! Vouw hem gewoon op.

Net zoals u uw jas moet dragen als het buiten koud is, moet u hem ook opvouwen als u hem niet draagt. Door je jassen op te vouwen in plaats van op te hangen, zien ze er netter en minder ongeorganiseerd uit. En als het buiten koud is, kun je ze beter opbergen zodat ze niet gekreukt en oncomfortabel worden. Je jas opvouwen kost enkele seconden, is veel minder werk dan ophangen en houdt je kast georganiseerd. Als je je bovenkleding opgevouwen in een kast bewaart, is het veel moeilijker te vinden als je hem nodig hebt. Het beste is om het in een jassenkast te bewaren op een manier dat je het gemakkelijk kunt vinden als je het nodig hebt.

Samenvatting

We weten dat het frustrerend kan zijn om de juiste opbergoplossing te vinden voor je bovenkleding, vooral als je niet veel kastruimte hebt. Gelukkig zijn er verschillende eenvoudige manieren om je jas aan het plafond te hangen, van het bouwen van een rek tot het gebruik van een parapluhaak of zelfs het opvouwen van je jas in plaats van hem op te hangen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.