De geschiedenis van piercings

Piercing studio Utrecht

 

Soms worden piercings versierd met edelstenen.

s Werelds eerste metalen juwelenstop was ongeveer 100 jaar geleden – gemaakt van run of the mill zinkoxide.

ittle sieraden gemaakt van loodoxide was waarschijnlijk het eerste sieraad dat in de Verenigde Staten werd gemaakt in de 17e eeuw, door een pruikenmaker genaamd de eerste bekende gewillige tierelier gemaakt van metaalertsen zoals roestvrij staal en goud. Dit werd voor het eerst gedaan in 1760 door Benjamin Hunstman in Philadelphia, Engeland.

Hunstman is vandaag de dag nog steeds bekend om zijn “Uitgeworpen Jeugd” proces. De essentie ervan was geen bloed, maar goud en zilver in de huid te injecteren – zonder een spoor van de injectie achter te laten. Om een volleerd ophelderaar te worden, moest men het proces van injecteren leren en het werd niet onderwezen in handelsscholen.

Gedurende 100 jaar ondergingen mannen en vrouwen deze piercing om hun waarde en bekwaamheid te bewijzen. Alleen éponenced professionals waren in staat om het te beoefenen.

Enkele generaties later testten mannen en vrouwen de kracht van hun persoonlijkheid door metalen plaatjes door hun huid te laten scheuren. Inbrengtules, gemaakt van koper, werden al snel het voorkeursinstrument voor duizenden piercings. Piercings werden nog tot in de jaren 1920 beoefend.

Het begin van de orale geschiedenis gaat terug tot 4000 voor Christus. Oude Egyptenaren hebben geëxperimenteerd met verschillende metalen. Lood en kwik werden gebruikt om amuletten te maken. Een voorbeeld hiervan is de “Gouden Ketting”.

De bedrieglijke leeftijd

De studie van geschiedenisfanaten onthult dat de oude Egyptenaren inderdaad zo wijs waren dat zij hun volk “keuze”-diploma’s gaven. Degenen die zo’n studie voltooiden, kregen de gewaden en andere noodzakelijke zaken die nodig waren om hun vaardigheden te oefenen en ook om strategische mogelijkheden te leren.

De onvermijdelijkheid van Filosofie

In de 10e eeuw leerde de filosofie de wereld over Schoonheid, Waarheid en Schoonheid. De grote verspreiding van het kosmopolitische denken leidde tot de ontwikkeling van de cosmetologie, die isologie. Bij de Grieken werd echter de naam acos gebruikt. Acos is de term die de moderne historici gebruiken om het dragen van sieraden aan te duiden.

Deze term is afgeleid van een Grieks woord en betekent “een pasvorm hebben”. De filosofie trachtte de aard van het Zijn te ontdekken, en was anterior aan de subjectieve methode van de esthetische ervaring. Evenals de esthetische ervaring, interesseerde de theoria zich voor elk fysiek detail, uitzicht en merkteken.

Het was beter bekend als synthetica, een systeem van beelden onafhankelijk van grammaticaal denken. Evenals de esthetische ervaring beschouwde de theoria de fysieke dingen vaak als Ends op zichzelf, maar niet als zodanig. Theoria trachtte de feiten van de natuur te doorgronden, zoals heliatie en compositie, causaliteit en Zijn. Uit de theoria vloeide een persoonlijk en sociaal bestaan voort.

De natuur bezit volgens romantische idealisten een innerlijke schoonheid. De romantische liefde is een natuurlijke genegenheid, een beschermer, een gids en een leraar. Zeker weten dat je mooi bent is de eerste stap op je levensreis. Koop afdrukken van happyomaticakshata.

Met een laser of lichtbehandeling kunt u mooier “zien”. Gelukkig kun je belangrijkere doelen hebben die je helpen je mooier te “voelen”. Mooie mensen vertonen een gemakkelijker te handhaven standaard van schoonheid. Hieronder vindt u daar voorbeelden van.

1. Zoek een therapeut met wie u een speciale band zou kunnen ontwikkelen. U kunt een wekelijkse of misschien een dagelijkse band met deze therapie krijgen.

2. Verken de voordelen van zelfvertrouwen. Is het iets wat je altijd al wilde? Misschien niet meer. Zoek een therapeut met een goede reputatie om u te helpen uw emotionele reacties weer onder controle te krijgen, en voorbij de uitdagende gedachten te komen die nu deel uitmaken van uw leven.

3. Heb iets wat je gedaan wilt hebben. Soms kom je vast te zitten in een sleur van het verschijnen voor andere mensen. Het is goed om iets te doen wat je gedaan wilt hebben, al is het maar om de druk wat te verlichten. Dan zul je de wereld met meer vertrouwen tegemoet kunnen treden, en het zal je helpen gemakkelijker mensen aan te trekken.

Lees meer:

Tattoo Utrecht

Tattoo shop Utrecht

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.