Een betonnen balkon repareren

Balkon renovatie

 

 

 

 

Er zijn veel manieren om een betonnen balkon te repareren die zeer kostenefficiënt zijn. Dit artikel beschrijft de belangrijkste oplossingen.

Reparatie acryl surround: Reparatie van een gebroken of beschadigde acryl surround is vrij snel en economisch gedaan. U kunt schoon en volg het midden van een afgeronde rand aan ($ 200 waarde), waardoor het gebied hoger liften.

Herstel pleisterwerk:Een beschadigd pleisterwerk herstellen is ook kostenbesparend. praktische pleisterlijmen komen elk jaar weer op ongemakkelijke hoekjes.

Wanneer repareren:Als er nieuwe steen over het beschadigde beton is gelegd. Deze steen zal er ook uitgetrapt worden. Houten balken zullen ook beschadigd zijn. Een eenvoudige reparatiemethode is het verwijderen van de juiste waarde van de gescheurde steen, het verwijderen en vervangen van 1 x 6 planken die voor de balken zijn geboord.

Herstel bloedende tab: Het herstellen van een kleine oneffenheid in het metselwerk kan gemakkelijk worden gedaan door de oneffenheid zoveel mogelijk te verwijderen; meestal door te schrapen.

Herstel afgeschilferde pleister: Als er metaal is verwijderd, kan de te herstellen plek met een koevoet snel worden gerepareerd.

Reparatiesteen: Dit is een soort band van keien die worden gebruikt en op een betonnen schutting worden gelegd om een plek af te dekken tegen grondvorst. Laat het gebied een paar weken rusten om het te verharden. Verwijder de losse en gebroken stukken en voeg vers cement toe onder het woord als u verder naar beneden gaat op de lijn. Zorg ervoor dat het zo vlak en waterpas mogelijk is.

Repareer gebroken hout: Er zijn verschillende oplossingen voor traderhout. Als het eigendom is niet tot de eigenaar van het hek, snijdt 1 inch van de splitsing en installeer whicker tafel linnengoed. Voor kleine secties en hek planken maken een regelmatige trim om de scherpte van het hout glad te maken. Om houtvlekken af te plakken, plakt u de kleinere delen van het hout af. (De bovenste verflagen hebben zeer weinig pigmentatie, en zullen na verloop van tijd in het hout overgaan. Maar de onderste verflagen niet.)Ik heb de afgelopen jaren gevonden om gebroken metselwerk te schilderen met een 5″ verfkwast gemaakt van hoog koolstofstaal. Na het doen van een paar patches op de bovenste reeksen van de omheining, verwijderde ik de overgebleven verf met een koevoet en bracht de dodelijkste verf aan om het gesorteerde gebied te drogen, waarbij het wel vijf dagen duurde om te drogen. Voor grotere gebieden kan een borstel verbonden aan een stok werken. Gebruik alleen latexverf op hout of gipsplaat

Repareer scheuren in beton: Over het algemeen is gebroken beton van minder dan 1/8″ of minder stevig genoeg om af te dichten met cementdekverf. Scheuren groter dan 1″ zullen waarschijnlijk later grote scheuren veroorzaken. Als u in scheuren en naden op beton dat is minder dan een kwart van inch, ze zijn meestal te klein om te repareren of te binden met het cement. In dit geval verwijdert u het gebroken cement en egaliseert u het gebied opnieuw zoals nodig.

Kleine scheurtjes repareren: wordt gebruikt om loodgieterslekken te repareren. Het helpt om de cementlijm daar aan te brengen waar het lek het meest toegankelijk is.

Goed in de was zetten:Dit is de belangrijkste manier om van uw balkon een niet te missen plek te maken. Zet de buitenkant van het balkon 2 tot 3 keer per jaar in de was. Patio mensen spuiten was op vlak beton met een kleine verfroller. Dat is de grootste fout die ik zie, spuiten, in tegenstelling tot aanbrengen. Als het beton nat is, kan de doe-het-zelf sealer niet goed hechten op een nat oppervlak. Daarom raad ik aan om met een fijn schuurpapiertje de wax op verschillende plekken te wrijven om het oppervlak lichter te maken (nooit wax op nat).

Als je de extra middelen hebt, koop dan een klein plat graniet dat je kunt ronddragen. Ze zien er misschien niet zo goed uit als de rest van de upgrades, maar als u ze naar uw balkon verplaatst en plaatst waar u ze wilt hebben, kunnen ze er prachtig uitzien!

lees meer:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.