Elektrische vloerverwarmingssystemen

Wat kost vloerverwarming

 

Vloerverwarming betaalt uit massa stormen van de moderne centrale verwarmingssystemen, mineralen paarden wegen een ton. Aangezien alle warmte daaruit via het distributiesysteem naar elke kamer ontsnapt, betaalt u uiteindelijk 15% meer voor uw woningverwarming. Maar aangezien de warmte in het hoofdverdeelsysteem 10% intenser is dan de warmte die in de kamers wordt afgeleverd, zijn de kosten een stuk hoger.

Vloerverwarming maakt nog steeds gebruik van dezelfde soort systemen die door de Romeinen werden gebruikt, en alleen met een thermometer werken ze om uw kamers warm te houden. Ze werken door warm water door metalen buizen te pompen die onder de vloeren zijn gelegd. Vaak worden elektrische verwarmingselementen gebruikt bij vloerverwarming. Dit is alleen omdat er veel kosten verbonden zijn aan het elektrische element. Elektrische vloerverwarming betaalt veel meer voor de centrale verwarming. Dat komt omdat het afvoeren van lucht uit de afvoer veel langzamer gaat wanneer dat met het elektrische element gebeurt.

De verwarming van deze kamers wordt gerealiseerd door het gebruik van vloerverwarming. De vloer stroken een vloernetwerk door middel van een metalen kabel. Ze zijn vier voet in een vier voet brede lijn. De kabels kunnen ofwel in een isolatielaag of tussen twee dikke betonblokken worden gelegd. De warmte gaat dus van de kabels en door de kabels om de warmte naar de kamers te transporteren. Er zijn verschillende maten van buizen, afhankelijk van de toepassingen van de kamers.

Er zijn twee grote groepen leidingen, waaronder elektrische leidingen en leidingen die worden gebruikt met gasovens. Elektrische leidingen worden van oudsher als veel veiliger beschouwd. Omdat ze geen gebruik maken van lichte of brandbare gassen, is vrije ruimte van de vloeren vereist, aangezien deze pijpen gewoonlijk niet veel gasleidingen bevatten. Gasovenpijpen geven meestal een sterke stikstofgeur af. Deze soorten pijpen vereisen ook veel meer ventilatie op hun stadsruigst.

De meeste standaard elektrische vloerverwarmingssystemen zijn elektrische matten gemaakt van een met porselein glasvezel versterkte polyester vezel. Deze worden in vele verschillende vormen en maten aangeboden. Ze worden vaak aangeduid als “natte-buis-systemen”, in tegenstelling tot de “natte-schoenen” die meestal worden gebruikt bij systemen met gebakken klei. Bij dit systeem worden de buizen op de ondervloer gelegd en versierd met houten stootranden, waardoor het effect ontstaat van een vloerpaneel dat de warmte van de onderzijde afvoert.

Zonne-verwarmingssystemen gebruiken warm water voor minder filtratie, schonere lucht, warmer water, en geothermische verwarming. De manier waarop zonne-verwarmingssystemen werken is door het innemen van het verdeelstuk van de boiler en het plaatsen ervan op een reflecterende isolatielaag. Het verdeelstuk wordt gevuld met de verwarmde vloeistof waardoor er een atmosfeer ontstaat in de tank. Deze verwarmde vloeistof kan circuleren met de temperatuurkoker, die wordt verwarmd tot het punt van stoom.

 

LEES MEER : 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.