Goede Ideeën

Lundia boekenkast

 

Een Goede Boekenplank Ideeën is een boekenkast met een eclectische mix van rekken, ontworpen om boeken van verschillende afmetingen in te plaatsen.

Grote boeken worden met de beeldzijde naar beneden op de bovenste planken geplaatst. Kleinere boeken op lagere planken worden meestal rechtop gezet. Boeken in het midden worden meestal op de planken erboven gestapeld. Boeken op de planken eronder zijn meestal de langere boeken en worden aan de zijkanten op elkaar gestapeld zodat ze op elkaar vallen. De meeste boeken worden niet op de bovenste plank gezet. Groeperingen zijn een goede manier om een goede hoeveelheid ruimte te benutten en een collectie netjes te houden. Boeken in de onderste helft van de boekenkast zijn meestal de grotere boeken.

Maulk boekenkasten lijken vaak op een schouw boven een open haard. Zolderkamers bieden de broodnodige ruimte voor het opbergen van boeken. In het ideale geval moeten er echter methoden worden gevonden om boeken en andere voorwerpen op een toegankelijke manier op te bergen.

Er wordt een schuin aflopend blad gemaakt. Een schuin aflopend bovenblad zorgt ervoor dat de planken afhankelijk zijn van de boeken zelf om naar beneden te drukken. Het laat ook enige luchtstroom toe en voorkomt dat de boeken of wat dan ook dat op de boekenplanken wordt geplaatst, in de boekenkast worden gevouwen. Kies twee methoden voor het maken van scharnieren. Voor een enkele deur of een enkel paneel zullen de scharnieren van de boeken dezelfde boven- en onderkant hebben als die van de deur of het paneel erboven en zullen ze verborgen zijn. Voor een dubbele deur of een paneel wordt een heel ander ontwerp gebruikt, de scharnieren komen aan de achterkant van de dubbele deur of het paneel. Voor een open plank maakt u een haak die langs de scharnierzijden kan schuiven. Er kan een haak met een platte mond (meestal golvende haken) worden gebruikt, die naar buiten trekt wanneer hij is vastgehaakt, maar weer plat wordt wanneer het boek weer op zijn plaats is teruggezet.

Boekenplank Plannen

Ik maak de fout dat ik te veel boeken heb. Te veel boeken – misschien wel veel boeken – zijn zeer onaantrekkelijk en worden het ‘middelpunt’ van de boekenkast. Om boeken te organiseren, plaats de boeken. Wanneer uw boekenkast, waarin uw boeken (of andere voorwerpen) staan, prachtig is, dan zult u de waarde van uw huis voelen stijgen. Zorg ervoor dat uw boekenkast wordt gemaakt volgens uw specificaties. U wilt er zeker van zijn dat de boekenkast stevig is en dat de hoeken in de juiste omgeving zijn. U moet er zeker van zijn dat uw boekenkast is bedraad en dat alle draden en verbindingen goed zijn bevestigd. Het initiëren van bedrading is een ingewikkelde onderneming en wordt overgelaten aan de experts. U moet een bronstroom hebben die ontspannen of opgeheven is voordat u begint.

De beste draad nogal wat boekenplanken zijn gebouwd met behulp van T-boxes. De fabrikanten hebben een platte metalen plaat ontwikkeld die aan zes zijden op maat is gemaakt. Een T-box is een perfect alternatief, vooral voor een grote boekenkast. Een T-box is vaak van het conische metalen type. Zolang de boeken zijn gerangschikt sinds u ze op de plaat zet, zal deze het meest doeltreffend zijn om ze statisch, zeer stabiel en veilig te maken.

Andere boekenplanken

Vergeet niet dat de meeste boekenplanken niet ontworpen zijn om versierd te zijn. Ze zijn bedoeld voor praktisch gebruik, maar u kunt zo decoratief zijn als u wilt. Hier zijn enkele nuttige ideeën voor boekenplanken.

Laat u bij het uitzoeken van uw boekenkast niet intimideren door de immense magazijnen van meubilair en alle variëteiten van planken, schuine kanten en haken, manden, manden en nog veel meer. Je hoeft je boekenkast niet te vullen; zolang je een bewuste, alerte geest hebt, en een gevoel van doelgerichtheid, zul je een geweldige ervaring hebben. En de bijproducten van je creatieve geest zullen de schoonheid van je boekenkast vergroten. Of u nu een boekenkast op maat laat maken of een doe-het-zelf-boekenkast maakt, u moet precies het kastje hebben dat bij u past (en dat bij uw boekenkast en uw behoeften past).

De bovenkant van uw boekenkast mag niet hoger zijn dan vijf of zes centimeter, zodat kwetsbare papieren niet beschadigd raken.

De achterkant van uw boekenkast moet groter zijn dan de voorkant. Als u bijvoorbeeld een boekenkast voor uw kantoor kiest, zal de achterkant van uw boekenkast veel groter zijn dan de voorkant.

Als u een boekenkast kiest voor een kind, kiest u misschien voor de bureaustijl of de klas. Er zijn andere boekenkasten verkrijgbaar.

Als u een boekenkast met tijdschriften koopt, is het een goed idee om u ordners ernaast te zetten.

 

LEES MEER : 

Vintage meubels

Lundia kasten

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.