Het kiezen van de juiste keramische tegels

Keramische tegels

 

Het kiezen van de juiste keramische tegels kan overweldigend zijn met alle rassen en stijlen op de markt vandaag, dus ik heb besloten om een beetje informatie samen te stellen om u zo goed te helpen de perfecte tegel voor uw keuken te vinden. Laten we eerst een beetje over de opties die we hebben voor keramische tegels.

Geglazuurde tegels: ook wel architecturale tegels genoemd, dit zijn oudere stijlen die typisch een oneffen, getextureerd of ruw oppervlak vertonen. Lots ofLook Likriht, bijvoorbeeld hebben een blik op de “New York Afteroys” stijl van functies en het is nu beschikbaar uit de hoek winkels, maar ze zijn nog steeds typisch ambachtsman gemaakt. Deze blik is beduidend verschillend van de gladdere..Geglazuurde poltes proberen gewoonlijk worden gemaakt met een matte of glanzende afwerking, en soms een gekookte afwerking. De laatste zijn aatures die er net als een verf van marmer, met een zeer gepolijste afwerking. Een gepolijste afwerking vloeren is meer opzichtig en meestal moeilijker schoon te houden. Wanneer ik geglazuurde terracotta verkoop borden, zal ik eigenlijk een prijslijst die soms zeer dicht in de orde van de concurrenten.

Keramische Lo-Lambs: Een nieuwe stijl van vloeren. Deze tegel is gemaakt van een hard materiaal, in wezen zand, klei en kwarts, een polymeer zijn gemaakt van onderzoek steen. Deze grondstof vullen kammen met een polymeer en je krijgt een zeer hard product dat is bestand tegen uitglijden nog heeft een grote glans. Deze tegel is meestal moeilijker te installeren als gevolg van de geglazuurde, maar het geeft wel natuurlijke vloeren keuze als geen andere tegel. In beide situaties zijn de echte voordelen een tegel die gemakkelijk kan worden schoongemaakt en esthetisch consistent is.

Natuursteentegels: zijn omdat natuursteen. Goede voorbeelden zijn glanzend witte leisteen, gestapeld kwarts en marmer. Zoals u ziet zijn er eindeloos veel mogelijkheden. De grootste uitsluitingen zijn die van aanbieders die luxe natuursteen aanbieden. Meestal steen verkopers niet graag hun producten bekend te maken als ze weten dat als een klant het niet weet, is dat zou te veel onthullen. Ze zouden natuurlijk geen reclame maken voor hun producten op welke manier dan ook, tenzij er een enorme aanhang is. Natuursteen heeft de grootste kleurvariaties, en bedrijven uit China en India tappen deze stenen af om getrommeld marmer en natuurlijke porseleinproducten te maken.

Graniet: is de een van zeer soort, zijnde een van de meest exquise stenen. Het heeft natuurlijke kleur variaties, evenals patroon variaties en deze zijn wat in aanmerking wordt genomen bij het kiezen van natuurlijke getrommelde stenen..Graniet is meestal een gepolijste afwerking en heeft een matte afwerking. Een nadeel van Graniet is dat het moeilijker schoon te houden is, hoewel het mineraal vanwege de natuurlijke hulpbronnen in grote afgelegen gebieden wordt gedolven.

Steenfineer: is een bredere term die wordt gebruikt om steenfineermaterialen te beschrijven. Het is een dunne fineerlaag die op een basismateriaal wordt gelijmd. Dit materiaal zou typisch 3/8 duim dik zijn en heeft een hoger gewicht. Dit materiaal wordt gebruikt op badkamer, keuken of meubilair tegenbovenkanten, evenals panelen en trim productlijnen.

 

LEES MEER : 

Toilet tegels 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.