Hoe kies je de juiste constructie

Luxe veranda

 

De constructie van de veranda gebeurt meestal door het toevoegen van vloerbalken ter ondersteuning van de vloerconstructie, die gewoonlijk van hout is gemaakt.

Bij het plannen van een veranda is er eigenlijk geen andere optie dan de bestaande structuur te laten zoals ze is. Als blijkt dat de structuur aanzienlijke structurele schade heeft op het moment van de renovatie, kan het werk worden gedaan om het te repareren voordat er extra structurele werk wordt gedaan. Wij hebben gemerkt dat de charme en aantrekkingskracht van een veranda door zijn houten structuur nooit zal vervagen.

Hieronder hebben wij een aantal oorzaken van structurele problemen in veranda’s toegelicht om te bepalen welke stappen het best kunnen worden ondernomen.

1) Maanden van harde windFunderingen worden geventileerd elke keer als ze worden gevonden om een probleem te zijn. Met harde wind komen hoge snelheidswinden, een betonnen structuur zal zeker soms veel schade oplopen om het te beschermen tegen de belastingen van de wind.

2) UrbandificatiesFunderingen ontstaan vaak doordat het water niet ongehinderd van de riolering naar de bodem kan stromen. Het falen in deze gebieden kan het gevolg zijn van een slechte afwatering of van verschillende bronnen zoals minerale afzettingen uit de grond, boomwortels en verstoppingen.

3) Het gebied onder de veranda.leys komen dieren en vogels tegen die in het gebied leven of miersoorten die graag op het dak van veranda’s springen tijdens de vroege ochtenduren om te profiteren van een koelere temperatuur. De gemakkelijkste manier om vogels weg te houden is het dak in een lichte tint te verven of een soort vogelbadje in de verandatuin te plaatsen. De planten die deel uitmaken van de veranda tuin hebben ook een manier van het aantrekken van vogels, zodat u kunt overwegen om ze in te zetten.

4) Het weer.Het klimaat in het gebied waar u woont voor de komende 6 maanden tot een jaar is ook een grote factor in het bepalen van de duurzaamheid en levensduur van uw veranda. Het weer kan erg warm zijn in de zomer of te koud in de winter. In een zeer warm klimaat is er meer kans op structurele schade, evenals een hoger risico op externe weersgerelateerde gezondheidsproblemen voor de bewoners.

Een solide fundering met een stabiel bovenblad en structurele elementen om het te beschermen tegen externe elementen helpen voorkomen dat later structurele veranderingen nodig zijn.

5) Gemetselde veranda’s: Reeds bestaande veranda’s hebben meestal metselwerk opname op hun muur oppervlakken een aantal jaren. Als u van plan bent een extra veranda aan te brengen, zou ik overwegen eerst asfalt onderlaag asfalt’ te laten aanbrengen, zoals dat gebruikelijk is. Bij veranda’s is het ook belangrijk om de bestaande bakstenen en veranda’s op scheuren te onderzoeken. De mate van beschadiging hangt af van de specifieke externe weersomstandigheden en de oppervlakte chefs gebruikt om elegantie. Reparatie van deze problemen zal schade aan een groot deel aan uw veranda’s te voorkomen. Als u van plan bent een veranda van metselwerk te maken, stel ik voor een omhulsel van polystyreen te gebruiken. Dit voorkomt ook een opeenhoping van schimmel en meeldauw.

6) Betonnen veranda’s: Veranda’s van beton moeten vooral overwogen worden als u in een koud weergebied woont. Er is een algemene opvatting dat met veranda’s van beton zou er geen onderhoud op alle. Echter, de waarheid is veranda’s moeten worden gebouwd op een goed verdicht oppervlak om de snelheid en kracht van windvlagen te weerstaan. Waar u ook woont, zolang u niets kunt doen aan het buitenklimaat of de tijd dat u er bent, het gebruik van veranda’s van hout, kunststof of tegels, zijn veelzeggend presteren de beste.

 

LEES MEER : 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.