Hoe kunt u uw energierekening verlagen? Waarom u hittewerende raamfolie nodig heeft

Installeer isolatie.

Isolatie is de belangrijkste manier om de kosten voor het verwarmen van uw huis te verlagen. Isolatie verbetert niet alleen de energie-efficiëntie van uw huis, maar vermindert ook uw stookkosten. Studies tonen aan dat het isoleren van uw huis uw verwarmingskosten tot 30% kan verlagen. Isoleer dus uw zolder, muren en plafond om uw verwarmingskosten te verlagen.

Warmtewerende raamfolie

Gebruik geen verwarming of airconditioner als u ze niet nodig hebt.

Airco’s en verwarmingstoestellen zijn duur, en meestal heeft u ze niet nodig. Als u het slim aanpakt, kunt u uw huis warm houden zonder ze ooit aan te zetten.

Als u zoals veel mensen bent, hebt u een centrale airconditioner en een verwarming. U gebruikt de airco in de zomer en de verwarming in de winter om uw huis behaaglijk warm te houden. Hoewel dit misschien een geweldige manier lijkt om uw huis behaaglijk en comfortabel te houden op die kille winteravonden, is het eigenlijk een van de meest energie-inefficiënte manieren om uw huis warm te houden.

Uit een onderzoek van de Universiteit van Zuid-Florida is gebleken dat het afkoelen van uw huis met een centrale airconditioner u in de zomer 20% meer kost dan uw huis op een comfortabele temperatuur te houden zonder een centrale airconditioner.

Niet alleen loopt u het risico veel energie te verbruiken, maar u voegt ook vocht toe aan uw huis en dat is iets wat u niet wilt. Het gebruik van een centrale airconditioner of een gewone airconditioner in de zomer verbruikt niet alleen energie, maar voegt ook vocht toe aan uw huis en dat is iets wat u niet wilt. U kunt dan gebruikmaken van warmtewerende raamfolie om de kosten te besparen.

Houd uw huis goed geventileerd.

De tijd dat u uw huis vol kon proppen met zoveel airconditioners en ventilatoren als u maar kon verdragen, ligt ver achter ons. Als u uw energierekening wilt verlagen, moet u uw huis goed geventileerd houden. Als u uw huis goed geventileerd houdt, zult u uw koelingskosten aanzienlijk verlagen.

Het ventileren van uw woning betekent niet alleen het openzetten van ramen. Het is ook belangrijk om ventilatoren te gebruiken om overtollig vocht uit de lucht te verwijderen. Het open laten staan van ramen en het gebruik van ventilatoren om de vochtigheid op afstand te houden zijn beide goede manieren om uw huis geventileerd te houden.

Wees slim met uw waterverbruik.

Een van de makkelijkste manieren om uw waterrekening te verlagen is door bewuster met water om te gaan.

Als je een waterrekening hebt, ben je je waarschijnlijk al bewust van hoeveel water je gebruikt. Er zijn echter veel andere manieren om uw waterrekening te verlagen die niet noodzakelijkerwijs in de vorm van een rekening worden weergegeven. Bijvoorbeeld, moet u een waterrekening hebben? Hier zijn er een paar die u kunt proberen.

Gebruik efficiëntere apparaten.

Het is één ding om uw huis goed geventileerd te houden, maar hoe zit het met de apparaten die het warm houden? Hoe zit het met die energieverslindende kachels? Voordat u het nieuwste en duurste huishoudelijke apparaat aanschaft, moet u ervoor zorgen dat u een efficiënter apparaat aanschaft.

Veel van de kleinere apparaten, zoals kachels, haardrogers en boilers, kunnen tot vijf keer energiezuiniger zijn dan hun traditionele tegenhangers. Door over te stappen op een energiezuiniger apparaat kunt u uw energierekening aanzienlijk verlagen.

Wees niet bang om uw gewoonten te veranderen.

De eenvoudigste manier om uw energierekening te verlagen, is door kleine veranderingen aan te brengen in de manier waarop u uw huis gebruikt.

Laat bijvoorbeeld uw thermostaat niet het hele jaar door op 65°F of 70°F staan, maar probeer hem een deel van het jaar op 60°F of 65°F te zetten. Dit zal uw energiekosten aanzienlijk verlagen.

Afronden: Is het tijd om een elektricien te bellen?

Als u alle bovenstaande tips hebt doorgelezen en nog steeds moeite hebt om uw huis warm te houden tijdens de winter, moet u zeker een elektricien bellen.

De winter is een veeleisend seizoen voor uw huis, en het probleem kan veel erger worden als u geen actie onderneemt. Als u merkt dat uw huis extreem koud is en u hebt geen andere manier om het warm te houden, dan moet u zeker een elektricien bellen.

Hier zijn een paar dingen waar u op kunt letten die erop kunnen wijzen dat u een elektricien moet bellen: 1. U verbruikt veel energie in uw huis.

Als u merkt dat u veel energie verbruikt in uw huis, moet u een elektricien bellen. De enige manier om te ontdekken of u een probleem hebt, is een elektricien te bellen.

Als u veel energie verbruikt in uw huis, kunt u een probleem hebben met uw verwarmingssysteem. U kunt ook een probleem hebben met uw apparaten, de isolatie in uw huis, of de ramen in uw huis.

Help voorkomen dat u de volgende winter een hoge energierekening krijgt.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.