Hoe word je een Real Estate Agent

Aziatische Chinese succesvolle zakenvrouw vergadering discussie met haar collega cliënt over investeringsverzekering onroerend goed - real estate stockfoto's en -beelden

Mijn naam is Lorraine en ik ben van plan om te slagen. Ik keek naar "Consider This: How to Become a Real Estate Agent" en besloot dat ik als logisch persoon het gevoel had dat ik het kon. Nu heb ik grote vorderingen gemaakt en geniet ik van de tijd die ik aan mijn studie besteed. Omdat ik me afvroeg over andere dingen die om antwoorden werden gevraagd, was de cursus erg nuttig.

Het zijn niet per se real-life scenario's die ik beantwoord, maar dezelfde principes zijn van toepassing. Hier zijn een paar citaten uit de cursus:

"Je kunt niet winnen als je dit niet doet, en je kunt niet gemakkelijk als je dat niet doet."

"Er is geen belangrijker beslissing die een professional kan nemen dan vooraf te kiezen hoeveel geld, tijd en moeite hij zal aanbevelen. Als dit aantal, over het algemeen, te laag is ingesteld, is de kans groot dat u geen goed salaris verdient en uw bedrijf."

"Je kunt niet goed voorspellen wanneer er geld te verdienen of te verliezen is, tenzij je de juiste tijd besteedt aan het voorbereiden van deze doelen. Ik geloof dat het meerdere, misschien zelfs een paar jaar duurt voordat de marges aanzienlijk worden gesloten. Zonder een basiskennis van de houding van mensen, geloof ik niet dat je een succes zult maken van je praktijk. Als je de menselijke natuur niet begrijpt, wordt het bijna onmogelijk om een ​​financieel succes te zijn."

"Elke kwestie heeft twee kanten, hoe verschillend mensen ook kunnen proberen om tot een redelijke consensus te komen, en zonder een probleem op te lossen, is het vrijwel zeker dat er geen overeenstemming zal worden bereikt over de mogelijke oplossing. Daarom moet ik " denk na over alle aspecten van wat ik probeer te doen voor mijn klanten, in plaats van een beperkte oplossing te ontwikkelen."

Dit is een kosten- en/of kostenkwestie. Dit is een kwestie van gegevens verzamelen. Dit idee is om te voorkomen dat u voordelen opgeeft waar de meeste andere agenten zich prettig bij voelen: onze winst. De meeste andere agenten zouden naar huis gaan.

Dit is een kwestie van kansen missen. Veel andere agenten zouden voor een dag naar huis gaan. Dit is een kwestie van direct naar het probleem gaan en het evalueren om een ​​oplossing te ontwikkelen.

Dit is een kwestie van direct naar het probleem gaan en het evalueren om een ​​oplossing te ontwikkelen. Aannames, hoe goed of nauwkeurig ook (tenzij ondersteund door nuttig onderzoek) kunnen tot mislukking leiden. Als we stevig op koers blijven, weten we wanneer we moeten stoppen

We krijgen deze obstakels niet helemaal te zien. Deze kunnen veranderingen in ons bedrijf veroorzaken die ons in staat stellen vooruit te komen. Dit is het moment om te kijken naar de route die we momenteel nemen en of er een betere manier is. Ik doe mijn onderzoek. Ik neem mijn tijd. Hopelijk komt het juiste moment niet te snel, maar als dat zo is, zal het snel zijn en hebben we de kans gekregen om onze eigen kenmerken te cultiveren, onze eigen vaardigheden te ontwikkelen en een succesvollere agent te zijn. We zijn erg succesvol. We zijn afgestemd op wat mensen willen horen.

In beweging

denken

Reflectie

Er is maar één manier om te komen waar je heen wilt. Het is door het proces dat nodig is om je voor te bereiden om te verhuizen.

Niemand komt aan het einde van zijn leven en zegt: "Als ik dit pad had gevolgd, had ik kunnen komen waar ik wilde zijn." Wat heeft jouw bedrijf nodig om vooruit te komen? De sleutel is om eenvoudig de dingen te plannen die je moet doen om de finish aan het einde van de marathon te bereiken. Waar is jouw weg?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.