Kleur Kleur Kleur

Kleuradvies

 

Bruin, grijs en beige zijn uw paletten. Als je kamer voornamelijk grijs, zwart of beige is, is het te eentonig om de kleur te gebruiken. Vermijd deze fout door het toevoegen van accentkleur aan uw effen kleuren om een aantal interessante variaties te creëren. Breng verschillende kleur op de muur, plafond, en trim een die een verscheidenheid van afhankelijk van het licht in de kamer. Dit zal veel rente en diepte te geven in uw kamer.

Creëer een evenwicht en harmonie op uw muur met kleur keuzes. Door de accentmuur levendig in een andere kleur om te zetten, kunt u deze mengen met de kleur op de onderliggende muur. Deze truc kan veranderen het hele thema van de kamer, en de eenheid van uw muur kleuradvies. Probeer nooit om andere kleuren te vervangen door de muur kleur als dit echt zal maken uw kamer saaier en effen.

De grootste kleur kan een overweldigende kleur lijken voor uw oog. Maar controleer het goed, er is het klassieke zwart, en de reflectie en grauwheid kan Metallic/Vloer en Muur Kleur.Zwart, grijs en beige, maar blijf weg van multi kleur schakeringen. U kunt een zeer sterke kleur verzachten door wit, zwart, beige, zilver, en goud. U kunt een subtiele kleur toevoegen aan een muurkleur van verschillende tinten. Het loont om blekere tinten te gebruiken om een meer open gevoel te creëren en sterkere kleuren om een gebied af te bakenen. We gebruiken de meeste van onze kleurkeuzes op het gestructureerde plafond. De volgende keer dat u denkt aan kleuren in een nieuw huis, probeer dan deze kleuren die u kunt kiezen.

Wit is een hoofdkleur van de lichte kleurenfamilie en was in de oudheid een favoriet van koningen en koninginnen. Het weerspiegelt de zon met zijn gloeiende verlichting en vertegenwoordigt vrede en zuiverheid.

Zwartis heeft kracht en elegantie met zich meegebracht. Het wordt het meest gebruikt voor een geraffineerde, formele en mannelijke ruimte.

Bruin is een warme, comfortabele kleur die symbool staat voor rijkdom en veiligheid. Het is een dominante kleur, daarom wordt hij zo vaak gebruikt.

Blauw is de oceaan van het zuiden. Het symboliseert het kalme futurisme.

Roze is de kleur van de jeugd. Het symboliseert adjuncten en genezende energie en romantiek.

Rood is de kleur van passie, opwinding en actie. Het symboliseert kracht.

 

LEES MEER : 

Stijlvol interieur

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.