LED Verlichting

Goedkope ledverlichting

 

Grote gebouwen kunnen op dezelfde manier worden verlicht als woonhuizen. In de illustraties wordt uitgelegd hoe dit type verlichting in deze grote gebouwen kan worden gebruikt. De meest gebruikelijke manier om containers te verlichten is door middel van goedkope led verlichting, hetzij in strips, hetzij in floodlights of op een van de vele manieren. Afhankelijk van wat er wordt verlicht en waar, kan verlichting voor industriële gebouwen een kwestie zijn van instellen en vergeten, wat het best kan worden omschreven als “kraaienpootjes”. Hypothetisch gezien kiest men met die verlichting (die gebruikt wordt om te verlichten) wel het soort licht dat wordt toegepast en er is meestal een goede reden om dit soort verlichting te gebruiken – zoals het verlichten van een magazijn. Het meest voorkomende voorbeeld binnen een bedrijfspand betreft echter een van de vele grote LED-strips en zal waarschijnlijk op de vloer van een magazijn worden gebruikt. Dit soort verlichting voelt het leven net als alle andere en is een snelle, gemakkelijke en energie-efficiënte manier van het verlichten van industriële gebouwen.

Verlichting met lage intensiteit (d.w.z. sfeerverlichting), hoewel ze “koel” wordt genoemd, heeft kenmerken die doen denken aan directe verlichting. Bij wijze van voorbeeld kan dit verlichtingstype worden gebruikt om een stemming of sfeer te scheppen in een ruimte die Uitrustingsruimte is.

gehaat door verschillende mensen wereldwijd. Dat is omdatotton vindt31Testamenten aanaces van een direct en warm licht, waardoor het verder een lange termijn verlichting oplossing voor doffe kamer omstandigheden. Het wordt steeds populairder als warme en zachte verlichting ontwerp wordt gerevolutioneerd door deze soorten verlichting. Effectief voor zowel stand-by genererende verlichting, of algemene verlichting eisen.

Zoals eerder aangegeven, is Ledverlichting de meest wenselijke van de huidige verlichting. Belangrijke voordelen zijn de volgende:

1. Het bevat geen giftige stoffen.2. Unieke levensduur.3. Veroorzaakt geen warmte.4. Krachtig en helder.5. Een verbluffende 90% rendement.

LED-verlichting kent een grote verscheidenheid aan toepassingen, waaronder dakbedekking, landschapsarchitectuur, veiligheidsverlichting, verkeerslicht, parkeerverlichting, bewegwijzeringsverlichting (in gebouwen) en downlights in buitenwaterlichamen, zoals zwembaden of fonteinen. Dergelijke verlichting kan de esthetische aanblik van gebouwen drastisch verbeteren.

Een belangrijke eigenschap is het feit dat gloeilampen kwikdamp bevatten. De fabricage van fluorescentieverlichting is grotendeels ill-con concern. Bovendien is de levensduur van gloeilampen het minst. De levensduur is minstens 1 keer minder dan die van TL-verlichting, die bovendien de opvallende eigenschap heeft voortdurend van kleur te veranderen. Het echte voordeel van deze verlichting is dat het een eenmalige investering in verlichting is. Nadat de initiële lamp is doorgebrand, kan LED verlichting nog jaren worden gebruikt. In feite wordt door sommige bronnen geschat dat het gebruik van deze verlichting over de gehele levensduur van een lamp gelijk is aan de levensduur van de lamp als deze 2 tot 3 keer vervangen zou worden. Het is om deze reden dat LED-verlichting een populaire keuze is als het gaat om verlichting, veiligheid en zuinigheid.

Lees meer:

Goedkope ledlampen

Neon wandlamp

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.