Schoonmaken en schoonmaken

Schoonmaakbedrijf Utrecht

 

Wij begrijpen de druk van het bijhouden van de drukke dagelijkse routine van een druk gezin.

Of het nu gaat om een voltijdse baan, het verlaten van het werk en de zorg voor de kinderen, of het uitvoeren van een dureuQuery in de avond, het is altijd moeilijk om zorgvuldig met de tijd om te gaan.

Onze schoonmaakwerkzaamheden door ons schoonmaakbedrijf omvatten ook contract schoonmaak voor kantoren, commerciële panden, industrieën en / of individuele contracten.

Flexibiliteit bij het schoonmaken

Wij begrijpen dat schoonmaakoplossingen veranderen om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van verschillende gebouwen.

Bijvoorbeeld rond het kantoorgebouw, verschillende gebieden vereisen verschillende schoonmaakbeurten. Akpowered denkt dat 90% van het schoonmaakwerk plaatsvindt in gebieden waar meer verkeer is, zoals gangen, trappenhuizen, stoelen, kantine-stations enz.

In onze schoonmaakcontracten stofzuigen en stoffen wij goed, waardoor de duurzaamheid van de werkplek wordt verbeterd, de totale kosten worden verlaagd en ook de stress bij uw personeel wordt verminderd. Daarom zijn wij in staat een professionele oplossing te bieden voor uw schoonmaakbehoeften met het vertrouwen dat onze producten, service en medewerkers gewoon goed zijn.

In plaats van te verkopen en het voor gezien te houden, bieden wij al deze diensten aan als onderdeel van onze lange termijn verbintenis met u.

Wij hechten waarde aan kosteneffectieve arbeidsintensieve reinigingsmethoden, waarbij wij de juiste reinigingsoplossingen gebruiken om in uw tempo te werken. Omdat wij al 25 jaar in de branche werkzaam zijn, hebben wij gezien hoeveel tijd klanten bereid zijn in het schoonhouden van hun pand te steken. De beste manier om uw schoonmaaktaken snel af te handelen en tijd te besparen is met een compleet servicepakket dat klanten altijd een enorme hoeveelheid kosteneffectieve schoonmaak heeft opgeleverd.

Bleek-, geur- en kleurloze producten tegen geuren, vlekken en roet zijn geschikt voor gebruik op tapijten en stoffering, vloerkleden, tegel- en vinylvloeren en -inrichtingen, en andere oppervlakken.

Onze diepschurende, superzachte borstels dringen diep door in de tapijtvezels, verwijderen vuil en halen dat hete vet voor u weg.

Veelzijdigheid: Wij kunnen uitstekende reinigingsoplossingen met succes toepassen op vele soorten oppervlakken of oplossingen, waaronder de volgende enkele:

Wij zijn in staat ons gereedschap aan te passen om verschillende oppervlakken schoon te maken. Wij kunnen ons gereedschap ook gebruiken om het uitzicht van een oppervlak te veranderen, oppervlakken te wassen, oppervlakken te herstellen, wol en droogventilatie op te kloppen, stoffen met vlekken te herstellen en geuren van huisdieren te verwijderen.

Als ik mocht beginnen met een lijst van uw schoonmaakbehoeften zou dit bovenaan staan met een paar, en zelfs een paar posities.

Ziekenhuizen: Schoonmaken is een van de ergste taken. De meeste patiënten zijn extreem gevoelig waardoor verschillende ziekten en astma ontstaan. Bacteriën en virussen verspreiden zich snel op ziekenhuisoppervlakken.

Pharm AJ87, wordt gebruikt voor het reinigen absorbeert, vlekt en doodt ziektekiemen op harde oppervlakken. Het is bewezen een van de meest effectieve sterilisatoren te zijn.

lavendel en rozenazijn zijn gebieden die dagelijks moeten worden gereinigd om bacteriële en virale besmetting te voorkomen.

afwasmiddel met chemicaliën om alle bacteriën te doden die het oppervlak besmetten.

Tapijt en bekleding voor huishoudelijk gebruik moeten worden gereinigd met water, en het oppervlak moet worden gedesinfecteerd.

Huishoudelijke reiniging met antibacteriële producten en antibacteriële oplossingen.

Milieuvriendelijke, volledig natuurlijke schoonmaakproducten die goed zijn voor het verwijderen van vlekken die moeilijk te verwijderen zijn.

Conventioneel zijn wassen, schuren en polijsten met heet water de meest gebruikte oplossingen. Hoofdzakelijk zuurstof en water en geconcentreerde detergenten, meestal enkele liters elk.

Sommige producten kunnen alleen worden gebruikt op bepaalde oppervlakken, zoals porselein, graniet of marmer.

Kan ik meer dan één van deze producten gebruiken?

Hoe lang zijn mijn chemicaliën herbruikbaar?

Wat zijn mijn milieu-overtuigingen?

Welke reinigingsmethode is het beste voor mijn oppervlakken?

Hoe maak ik mijn aanrecht schoon?

Doe-het-zelf moet de beslissing zijn.

Er zijn vele reinigingsmiddelen die u kunnen helpen bij het reinigen van tegels en voegen.

Lees meer:

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Mutatieonderhoud Utrecht

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.