Tips voor een goede TV-standaard

Zwevend tv meubel

 

 

 

 

 

Handige tips voor het eenvoudig ophangen van Home Art aan uw muur

o Wattage meten. Schrijf het getal op, en zet uw TV-entertainmentcenter gelijk en kijk of dat overeenkomt met het getal op uw wattagemeter. Zo niet, dan kunt u beter een vakman inschakelen om u te helpen alles aan elkaar te koppelen.

o Verzamel het gereedschap. Dit omvat meetlint, waterpas, potlood, schroevendraaier, boormachine, schroevendraaierbit, muurankers enzovoort.

o Verzamel het zwevend TV-meubel (als u de TV aan het plafond hangt) of het TV-scherm. Voor een TV aan de muur heb je ongeveer 2 meter per kant van de TV nodig. Voor een tafel-tv of een tv op toonbankhoogte hebt u aan weerszijden van de tv genoeg ruimte nodig voor een kettingzaag, elleboogspieren en meetlint. Een bijkomend voordeel is dat u uw tv en kast of tafel precies kunt plaatsen waar u ze nodig hebt, zodat u geen tijd of geld verliest met het apart kopen van artikelen die u dan weer naar uw nieuwe locatie moet verplaatsen.

o Bevestig uw kast of tafel aan de muur. Als u niet bij uw muur kunt komen om het TV-meubel/TV-scherm te installeren, dan kunt u een stuk oud houten meubilair gebruiken dat tussen de twee zijkanten van de bank/tafel wordt gehouden en vervolgens aan de muur wordt bevestigd met sluitringen of een schroef en twee beugels. Bevestig de achterkant van het TV-meubel aan de muur met een muuranker en schroeven. Voor extra hulp, raadpleeg een professional in de tv-meubel business. Zorg ervoor dat wanneer u klaar bent en alle onderdelen in de juiste volgorde hebt aangesloten, het meubel stevig staat.

o Investeer in kwaliteitsmeubilair. Met een goede TV-standaard of een goed TV-meubel zult u jarenlang plezier hebben van uw residentiële TV-systeem. Als de ruimte in uw kamer beperkt is, kunt u overwegen om extra ongebruikte verticale muurruimte te gebruiken als plank voor extra onderdelen. Koop uw TV-meubels bij een Wall Shops of een meubelzaak met korting. Het is de moeite waard om kwaliteit meubels te kopen, omdat het zal u duren voor een lange tijd. Een tv-standaard of -meubel van goede kwaliteit werkt samen met uw tv, ongeacht of uw tv in een “zaklampmodus” wordt gezet, waarbij een percentage van het tv-scherm wordt uitgeschakeld, of helemaal wordt uitgeschakeld.

o Veel Warmte Vergelijking doen. Kies uw muurruimte, het TV-meubel, de TV-standaard, en de TV-lift of -plaatsing; maar vergeet niet de enorm oversized, maar blindelings pretentieuze, op batterijen werkende MR16 LED-lampjes aan uw muur, die een verbinding vormen van de TV-apparatuur met de tenzij kunt u een verborgen snoer vinden achter het TV-meubel? Deze lampjes nemen alleen maar ruimte in beslag en maken uw project nog frustrerender, maar u kunt ze beter wel dan niet hebben.

lees meer:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.