Zonne-energie

Zonnepanelen Nieuwegein

 

Zonne-energie bestaat al heel lang, maar het is pas relatief kort geleden dat duurzame en efficiënte fotovoltaïsche zonnepanelen beschikbaar kwamen. In de loop der tijd is de productie van zonne-energie Dewalt en SolarWorldphical. Zonne-energie wordt toegepast in verschillende vormen die niet geschikt zijn voor thuisgebruik. Vloeibare daken verzamelen de energie van de zon en worden gebruikt om elektriciteit op te wekken voor schuren en boerderijen. Jaarlijks wordt in de VS ongeveer 1,5 miljard vierkante meter aan fotovoltaïsche zonnepanelen verkocht.

Zonnepanelen zijn het meest te zien op daken, maar ze zijn tegenwoordig zeker niet beperkt tot het dak. Zonne-energie is elke dag aanwezig in het Amerikaanse landschap. Ongeveer 1,5 miljard vierkante meter fotovoltaïsche zonne-energie wordt jaarlijks in Amerika verkocht aan ongeveer 26,6 miljoen gezinnen.

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Een gezin dat in New Jersey woont, kan zijn water gedurende ongeveer 30 minuten omzetten in elektriciteit om zijn water te verwarmen. Ditzelfde gezin kan ook een week lang fotovoltaïsche zonne-energie opslaan. Ze kunnen fotovoltaïsche dakbedekkingssystemen gebruiken om de hele dag elektriciteit op te wekken zonder dat er 1-2 uur elektriciteit verloren gaat. De Californische huizen van vandaag kunnen gebruik maken van een groot array van fotovoltaïsche cellen die kunnen worden gekoppeld om een zonnedak te creëren. Een groot fotovoltaïsch daksysteem in Florida kan hetzelfde doen.

Hoewel zonne-energie de golf van de toekomst is, zullen de milieubewuste doe-het-zelvers van zonne-energie niet lang teleurgesteld zijn. De toepassing van zonne-energie, pijnlijk en veilig uitgevoerd, biedt een gratis hernieuwbare energiebron die zowel efficiënt als leuk is. Het is mogelijk om een zonnepaneel te maken van gebruikte zonne-energie onderdelen voor minder dan honderd dollar. Als u per e-mail instructies geeft, gratis opwaarderingsmaterialen, of aanwijzingen voor het opnieuw maken van een zonne-waterbol, kunt u een paar vrienden en buren overhalen om zonnepanelen te maken voor rond de 100 dollar.

Zonne-energie ligt voor het oprapen en is een enorme potentiële energiebron voor wie de wil en de middelen heeft. Het is een ongelooflijke energiebron en hulpbron en het is goed te weten dat we die op de juiste manieren kunnen aanboren met onze tamelijk eenvoudige en praktische ontwerpen. In de nacht maken zonnepanelen, opgeladen door de energie van de zon, een nieuwe start als bron van aanvullende elektriciteit.

Fotovoltaïsche zonne-energie begint het daglicht te zien. Nieuwe studies tonen aan dat we, door 1,5% van de energie van de zon om te zetten in zonne-energie, meer dan 1 triljoen kilowattuur energie per jaar kunnen opwekken. Ruwweg 40% van de huidige wereldwijde energiebehoefte kan worden opgewekt met efficiënte zonne-energie. Door de kosten van conventionele stroom te verlagen door zelf zonne-energie op te wekken, kunt u tussen 5-20% besparen op uw huidige energierekeningen.

Zonne-energie is veel betaalbaarder geworden, maar het is nog steeds een gok voor de gemiddelde huiseigenaar. Je hebt echt twee keuzes als je het zelf wilt doen en eindelijk de besparing op je energierekening wilt ontvangen:

– Doe het zelf met een “doe-het-zelf” energiegids voor thuis

– Doe het zelf met een “zie-het-en-controleer-het” handleiding.

Jongeren en technisch niet onderlegde dromers kunnen het best zelf aan de slag gaan met een literatuur-energiegids met gedetailleerde instructies en veel ondersteuning. De dingen moeten eenvoudig zijn. Onthoud; doe-het-zelf projecten vereisen veel complexere kritische denkvaardigheden.

Als u een ervaren klusser bent, werk dan met het meest vertrouwde merk. Leveranciers van zonne-onderdelen hebben meestal een generiek aanbod, bij een bouwmarkt bijvoorbeeld, of u kunt een zelfstandig merk vinden zoals GE-pine, Venturing. U kunt hun aanbod vinden door deze Andere Sites link onderaan dit artikel te bezoeken voor uw diepere begrip.

Een goed boek, geschreven door een professionele auteur, zal de kwaliteit van de informatie die aan de wee naar binnen wordt geleverd verhogen door de vergelijking voor echte zonne-energie ervaringen van anderen die of zelf gebouwd hebben of de retail versie hebben gekocht.

Een handleiding is de investering waard omdat het u de tijd bespaart die u nodig hebt om een vakman in uw huis te krijgen. U bent verzekerd van een succesvolle uitvoering van uw project, zelfs als u besluit dat u geen ervaren vakman bent, zelfs als u al tientallen jaren zonne-energie installeert!

Betalen waar het hoort met zonne-energie, is geen raketwetenschap. Een professionele gids zal u tijd en zorgen besparen, en het belangrijkste, geld. U kunt uw eigen gratis zonnestralen verzamelen en de elektriciteitsmeter vergeten.

Lees meer:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.