Het belang van de piercing

Piercing studio Utrecht

 

De eerste piercing kost waarschijnlijk tussen de $50 en $100. Het aantal oor piercings zou dan de prijs bepalen. De prijs hangt af van verschillende factoren, zoals de regio,ica, variëteit, vorm, grootte, en het type oorbel. Soms gaan de diameter van de piercing en de toonhoogte van de piercing hand in hand. Andere keren wordt de prijs nauwkeuriger bepaald door de lengte in hetzelfde oor.

De toonhoogte van de piercing is ook een belangrijke factor. Een goede oorpiercing zal altijd in hetzelfde oor prikken, waardoor de prijs hoger wordt. De eerste kleine piercing moet in de oorlel worden gezet, waar de traanbuisjes zich bevinden. Als het te dicht bij het oor wordt gedaan, kan het trommelvlies worden afgekneld, waardoor het gehoor wordt beschadigd. Hoewel algemeen wordt aangenomen dat het trommelvlies zich in de gehoorgang achter het oor bevindt, bevindt het zich in feite aan de binnenzijde van het oor. De gemiddelde oorpiercing moet zich uitstrekken over het dorsum van het oor – de bovenste flap van het oor – en eindigen in de gehoorgang.

Veel technici bieden een gratis eerste consult aan om te bepalen of de piercing goed zal werken in je oor. De eerste piercingplek mag bij het eerste consult niet aan het zicht worden onttrokken. De arts moet in staat zijn een horizontale Tenio angustfolior van het oor tot de punt van het oor te geven. De arts moet in staat zijn de grootte van de eerste piercing aan te bevelen en de plaats waar deze moet worden gezet.

Als de eerste piercing is gezet, moet de arts een gaatje in de oorlel knippen om het oordopje erin te kunnen doen. Als de Tenio angustfolior niet in de richting van de piercing is gehoekt, is een coreshift nodig. Het is absoluut noodzakelijk dat de gaatjes in de juiste richting worden gehoekt voor een correcte plug. Als de gaatjes klaar zijn, moeten de sieraden door de gaatjes in de plug worden gestoken en door de oorlel worden gestuurd met een infuus van Isageen of Propyleen. Al deze stappen zullen helpen bij het genezingsproces en het succes van de piercing vergroten.

Als de gaatjes niet op de juiste manier worden gemaakt, zal de infectie zich verspreiden. Dit kan resulteren in een ontsteking van de huid, korstvorming en het lostrekken van de huid. Als het oorstukje niet goed wordt ingebracht en de druk niet goed wordt uitgeoefend, zal het ook niet werken om het bloeden en de ontsteking die kunnen optreden, te stoppen. Het oorstukje moet zo in de gehoorgang worden geplaatst dat de gaatjes goed op één lijn liggen. Als dit niet gebeurt, kunnen de gaatjes te groot worden, waardoor het oor omgekeerd kan raken en naar binnen kan gaan bloeden en er grote hoeveelheden vlees verwijderd moeten worden.

Dus, de volgende keer dat je in de piercingsalon bent, moet je je piercer vragen het oordopje achter je oor te plaatsen, en het dopje zo dicht mogelijk bij het oor naar binnen te duwen. Duw het dopje alleen zo dicht mogelijk tegen het oor aan, niet voorbij het oor, want dan moet het naar beneden en veroorzaakt het ook meer pijn.

Lees meer:

Tattoo Utrecht

Tattoo shop Utrecht

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.