Hoe lederen handvaten in uw huis te gebruiken

Leren handgreepjes

Je ziet het elke dag. Het Leren handgreepjes van je hamer, het handvat van je mes, zelfs je lepel. Maar weet u hoe u ze moet gebruiken? Lederen handvaten zijn er al duizenden jaren, en ze zijn nog steeds een nuttige toevoeging aan het moderne leven. Ze zijn er in verschillende stijlen en materialen, en zijn verkrijgbaar in een waaier van kleuren en patronen. Tegenwoordig zijn de meeste mensen zich ervan bewust dat leer een gezonde bron van natuurlijk materiaal is; het is ook milieuvriendelijk en duurzaam, nog twee redenen waarom u zou moeten overwegen om vandaag de dag leren handgrepen aan uw huis toe te voegen. Dus hier zijn enkele tips over hoe u lederen handgrepen in uw huis kunt gebruiken.

Het bepalen van de juiste maat voor uw handvat.

Er zijn veel verschillende maten handgrepen, en het is belangrijk om de juiste maat te vinden voor elke handgreep in uw huis. Sommige meubels hebben een gemakkelijk herkenbare vorm die als richtlijn kan worden gebruikt. Als u een eettafel hebt, moet het tafelblad even groot zijn als het handvat. Als u een sleutelhanger maakt, is het belangrijkste dat u ervoor zorgt dat u de juiste maat sleutel krijgt. Sleutelhangers mogen niet kleiner zijn dan 9 mm (3/8 inch) in diameter en niet groter dan 12 mm (1/2 inch) in diameter. Als u een sleutelschuif voor een keukenkastje maakt, moet u voorkomen dat uw handvat te dicht bij de rand komt. Een paar millimeter is prima, maar te dicht en u loopt het risico dat de rand van de handgreep tegen de rand van de lade schuurt.

Leer vs. andere materialen: Welke is geschikt voor u?

Leer is een natuurlijk materiaal, dus het is goed om te weten welke stijl handgreep geschikt is voor uw huis. Er zijn verschillende soorten leer, en de twee populairste zijn koe en bruin. Een ander materiaal dat wordt gebruikt om handvatten te maken is plastic, en het wordt meestal gebruikt in keukengerei. Hoewel de meeste plastic handvatten te dun zijn om als wapen te worden gebruikt, vervaardigen sommige bedrijven handvatten van echt leer met een optie voor een houten handvat. De echte sleutel is het vinden van de juiste combinatie van materialen voor uw huis. Als u van hard-shell clings houdt, ga dan voor een tan afwerking. Als u liever een meer gripvaste handgreep hebt, ga dan voor een donkerbruine afwerking. Wilt u een elegantere afwerking, dan is een donker lederen handvat de juiste keuze.

Hoe een leren handvat te snijden.

Lederen handvatten hebben natuurlijk een andere snit dan andere houtsoorten. Om een leren handvat te zagen, heb je een mes of een ijzerzaag nodig. Je kunt ook een radiaalzaagmachine gebruiken, maar voor het beste resultaat gebruik je een mes of een zaag. Begin met het maken van een kruispatroon in het leer met je mes of zaag. Dit is waar de nerf van het leer splitst, en dit is wat je probeert te vermijden om te diep te snijden. Als je een fout maakt, zal de nerf door de zaagsnede heen te zien zijn, waardoor het lijkt alsof er een hand in het proces is geweest. Als het kruispatroon klaar is, wil je de lengte van het handvat afzagen om het in de juiste hoek te krijgen. Als je de hoek goed hebt, zaag je de rest van het handvat volgens hetzelfde patroon als oorspronkelijk was gemaakt.

Gebruik je handvat als een mes handvat.

Je kunt je handvat als meshandvat gebruiken, maar je kunt het ook als schuifknop of sleutelhanger gebruiken. Om je handvat als sleutelhanger te gebruiken, moet je ervoor zorgen dat je er een goede plek voor hebt aan je sleutelhanger. Als je handvat te groot is voor de sleutelhanger, gebruik het dan als schuifknop. Sliders hebben een draaibaar lemmet dat met een magneet in positie kan worden vergrendeld. Je kunt het gebruiken als een normaal mes, of je kunt het gebruiken als een sleutelhanger mes. Sleutelringschuivers zijn bedoeld om te gebruiken tijdens alledaagse activiteiten, zoals tandenpoetsen of werken in de keuken. Dit is het perfecte gebruik voor een sleutelhangerhandvat, aangezien je het niet lang zult gebruiken. Je kunt het handvat ook als mes gebruiken, en het kan vooral handig zijn in combinatie met een sleutelgat-achtige meskijker. Als je door het sleutelgat kijkt, heb je een beter zicht op het heft, waardoor je het gemakkelijker als wapen kunt gebruiken.

Gebruik je handvatten als schuivers of sleutels.

Als je een houten keukenkastje hebt, kun je je handvat als deurstopper gebruiken. Dit is een geweldig idee, omdat het je deur kan beschermen tegen mensen die hem per ongeluk proberen te openen. Een sleutelhanger is ook een goede deurstopper, omdat je hem gemakkelijk in je zak kunt steken en niemand per ongeluk de deur kan openen met een mes of een vork. Het handvat kan ook worden gebruikt als een schuifknop, wat geweldig is voor als je je klaarmaakt om naar bed te gaan. Leg hem op het nachtkastje, zodat u er gemakkelijk uw hand onder kunt steken en aan de lakens kunt voelen of er plotselinge bewegingen zijn.

Conclusie

Leer is een duurzaam, natuurlijk materiaal, en het is goed om te weten hoe u het in uw huis kunt gebruiken. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat het mogelijk is om echte, ouderwetse stijl aan hun huis toe te voegen met slechts een paar gereedschappen en stukken leer. Als u al een tijdje geen leren handvat hebt gebruikt, of als u helemaal nieuw bent in de hobby, zal deze gids u op weg helpen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.