Kunstleer Tegels

Natuurlijke wandbekleding

 

In termen van patronen, zijn er kunstleder tegels die meer van een nerf uitziende patroon dat een meer natuurlijk uitziend ontwerp geeft hebben. U kunt niet veel meer natuurlijker dan het installeren van eiken of esdoorn hout en dan het bedekken van het met echte leer. De houten tegels neigen donkerder te zijn en een scherp contrast met de kleuren van de steen te creëren. Met de brede waaier van beschikbare kleuren van kunstleder op de markt vandaag, kunt u tegels met zo weinig zoals 2 of 3 kleuren vinden. Dus of u nu de klassieke bruine lederlook wilt of een zwart elzen nerfpatroon, er is de tegel die bij uw wensen en uw budget past.

Houten tegels zijn ook geweldig voor de backsplash gebieden als ze passen in zowel moderne als traditionele ruimtes. Hout is zeker een belangrijke trend in zowat elke ontwerpstijl nu. Het heeft de neiging om zowel oude als nieuwe ruimtes te verbeteren. Stel je een klassieke zwarte elzenhout grained houten aanrecht omgeven door een glad roestvrij stalen aanrecht met een scherpe tegel in het midden. Dit zou je zomaar kunnen doen denken aan de keuken van je oma of een theekransje in het weekend. Of wat dacht u van een favoriet familierestaurant met een rode keramische tegel op de muren en een zwarte houten vloer? Zie het maar als een stedelijke loft. Welke stijl u zich ook kunt voorstellen, er is een tegel met de perfecte kleur om uw stijl uit te drukken.

Bij het beslissen over de kleur van de kunstleer tegels, is het het beste om te zien of het overeenkomt met eventuele kleuren die je al hebt in uw kamer. Met andere woorden, zal het een monochromatische ruimte of wil je een kleurrijke ruimte. Een zwart-witte keuken is natuurlijk gaat worden licht gekleurd met veel witte en zwarte elementen. Als u op zoek bent naar dat “ically” look, dan is een tan gekleurde kunstleer met donker bruine leer tinten misschien net wat u zoekt. Een ding om in gedachten te houden bij het kiezen van kunstleer tegels is dat ze niet dezelfde kleur als uw muren, plafond, vloer, hout, of apparaten te zijn. Waarom niet overwegen een zwarte kunstleer om een tan muur te accentueren met tan en een roestvrij stalen aanrecht te complimenteren. Dit kan gewoon helpen bij het creëren van de “wow-effect” die u wilt in uw keuken. Zwart en bruin zijn hot kleuren op dit moment en werken met alles.

Het kiezen van zijde paneel voegmiddel en zijde panelen zal aansluiten bij uw steen kleur keuzes. Zijde is eenSeasoned San middag meisje dat ik voel is onvervangbaar en een geweldige pasvorm voor het thema ( goedkeuringen iets dat ik ben er zeker van zal worden opgenomen in het thema). Voor de keuken ook overwegen in de badkamer (dit kan net een beetje meer “specialiteit” toe te voegen aan uw thema). Stijlvol en tijdloos.

Kunstlederen plaids en wandbekleden zijn beide een geweldige keuze voor de keuken of eetkamer. In de economie van vandaag, kunt u zo ongeveer elke soort kunstleder producten gebruiken en een groot rendement op uw investering krijgen. Maak het allemaal met een natuurlijke of biologische vezel, linnen (sham hey er is ook natuurlijk katoen textiel) of zijde (shampoos dit is geweldig voor kinderen omdat het een duurzaam en vuil bestendig product dat niet mag vuil of andere vlekken te tonen). Als kleine tip, als je een kleine kamer hebt, probeer dan eens een kunstlederen bank op de vloer. Het geeft je vloer een warme en volwassen uitstraling met de rest van je kamer en een faux lederen stoel, het zal helpen om je kamer groter te laten lijken. Grote kamers lijken gewoon meer ruimte zeer dan kleine kamers, en het geeft een fantastische rijke uitstraling aan uw hekwerk en extra zitplaatsen.

lordse granaten raadt kleuraccenten aan in kleuren die complementair zijn met de accenten in uw kamer. U zou ook kunnen denken aan accentueren met een kunstlederen Proceed stoel in een felle kleur. Plaats de stoel in herhaling met kleinere accessoires in effen en handgeverfd leder. Bekleed uw stoelen met een fijne geborstelde keperstof (geen fluweel of chenille -(reathservice Magazine zegt dat dit de meest geprefereerde stof is voor gebruik met kunstleer).

 

LEES MEER : 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.